Förvaltning

Vill du förvalta bättre och jämnare än börsen? Våra portföljer har slagit börsen 3 av 4 kvartal. Varje månad går vi starkare än marknaderna med i snitt 1,07 procentenheter. Det har vi på Neox gjort, sedan 9 år tillbaka.

Hemligenheten är att vi lägger inga känslor, oro eller optimism i valen. Vi låter datorer analyserar miljontals färska siffror varje dag. Vi har inga analytiker som tycker. Utan bara datorer. Vi arbetar med datadriven förvaltning.

Det visar sig att datorer är särskilt duktiga på att städa bort oväsentlig information och duktiga på att hitta just den data som är avgörande för varje bolag.

Sedan låter vi datorerna analysera utifrån kvalitet, pris och rörelse. Det blir en rankinglista över alla aktier, varifrån vi bygger varje kunds egen portfölj.

Och även om vi – våra datorer – gör om varje analys varje dag så handlar vi och byter aktier förvånansvärt sällan. Den kvalitet vi hittar, visar sig hålla i längden.I snitt äger vi ett bolag i 5 – 6 år och för det mesta längre. Det är en viktig skillnad mot många andra förvaltare. Vi visar att stabila portföljer kan ge stabilt bättre än börsen.

Ja, vi tänker mycket som ikonen Warren Buffett. Men vi arbetar med datorer, för att kunna analysera bredare, djupare och mer konsekvent. Idag finns ju så många fler bolag och konkurrenter. Varje dag analyserar vi 282 parametrar för över tusen bolag. Det blir 6
miljoner datapunkter varje dag.

Vi jobbar med tre huvudportföljer; Europa, Norden och USA/Europa. Utifrån dem kan du bygga din egen portfölj. Med din andel fastigheter, energi eller vad dunu vill prioritera in eller bort

Neox portfölj har du sedan direkt på ditt eget konto, hos din bank eller mäklare. Det er dig full insyn, varje sekund, varje dag.

Våra personligt anpassade portföljer och service gör att vi erbjuder våra portföljer till kunder som förvaltare mer än 25 miljoner kronor. För andra sparare erbjuder vi andra lösningar.

Låt inte vilken förvaltare som helst göra jobbet. Låt istället fakta bestämma.

Vad gör oss bättre än andra? Resultatet.

Neox – numbers talk